VIDEO DEL I PIRINEUS GIRLS SUMMER CAMP

📍LOCALITAT: ORGANYÀ🏕️

Organyà és una localitat coneguda per ser l'indret on es va trobar el primer text escrit en català: Les Homilies d'Organyà. A més d'això, aquest preciós poble situat entre Coll de Nargó i la Seu d'Urgell, té molts atractius que val la pena visitar, Organyà és per a molts una simple vila de pas entre Barcelona i Andorra però, quan descobriu tots els secrets que amaga aquesta petita localitat pirinenca, de ben segur que us en penedireu de no haver-la visitat amb anterioritat.


Campus de futbol femení ♀️⚽

Jugadores (Edats del 2006 al 2015)🙋‍♀️

1 i 2 setmana de Juliol 2022📅

Activitats a la natura⛰️🧗

Entrenaments d'alt rendiment🔝


En el nostre campus la tècnica de la jugadora és molt important, per això, els nostres entrenaments de tecnificació d'alt rendiment diaris ens asseguren tenir una bona setmana de càrrega de treball i una formació correcta adaptada a un nivell d'aprenentatge el qual adequarem segons les característiques de cada jugadora, afegint exercicis grupals de treball tàctic i de sistema per categories.

L'objectiu del campus es poder barrejar l'exclusivitat del pirineu català amb entrenaments d'alt rendiment, de la mà de professionals del sector. Les jugadores podrán gaudir des d'entrenaments d'alt rendiment fins activitats a la natura, piscina, entre d'altres sorpreses! Les alumnes passaràn la setmana en les espectaculars instal·lacions d'Organyà Park, on acamparàn per dormir. Hi ha diferents possibilitats, des de portar la seva tenda de campanya, allotjar-te amb una més còmoda i preparada del càmping, entre d'altres!

Tots els entrenaments estan supervisats i dirigits per professionals altament qualificats, això ens assegura aconseguir una millora de les habilitats i aptituds dels alumnes durant la setmana de treball 


QUE OFERIM?

✅Sesions de tecnificació ⚽ i específic per a porteres 🥅

✅Pàdel 🎾

✅Competicións esportives 🏆 

✅Activitats recreatives

✅Jocs de nit

✅Curset de primers auxilis👩‍⚕️

✅Diploma 📜🎓

✅Dos samarretes i un pantaló

✅Foto personal 📸

STAFF 

ANNA BOFILL (COORDINADORA)
ANNA BOFILL (COORDINADORA)
JULIA LUCATO (ENTRENADORA DE PORTERES)
JULIA LUCATO (ENTRENADORA DE PORTERES)
MARIA RAMOS (ENTRENADORA)
MARIA RAMOS (ENTRENADORA)
QUERALT LLOMPART (ENTRENADORA)
QUERALT LLOMPART (ENTRENADORA)
ALBA VIGO (ENTRENADORA)
ALBA VIGO (ENTRENADORA)
GINA MILÀ (ENTRENADORA)
GINA MILÀ (ENTRENADORA)

RECULL D'IMATGES I PIRINEUS GIRLS SUMMER CAMP