¿Qui som?

Futbol Club Pirineus és un club de futbol formatiu, educatiu i social d'alt rendiment. Està enfocat prioritàriament a el futbol femení sent un club de tots/es i per a tots/es. El nostre objectiu és que es converteixi en un club de referència a tot el Pirineu i Pre Pirineu català i que des de qualsevol racó pugui acompanyar-nos i gaudir del futbol femení de qualitat en un entorn privilegiat com ho són les nostres muntanyes i paisatges. A més a més oferim un servei d'extraescolar (no competició) per a nens entre 4 i 12 anys

Som un equip esportiu professional especialitzat en futbol base on el nostre principal objectiu és l'aprenentatge de la jove futbolista a través d'uns valors personals fonamentals i amb una metodologia moderna que prioritza l'entrenament sempre amb pilota, companya i adversària, ja que per a nosaltres és fonamental la presa de decisions de les jugadores i la situació més real possible de partit.

Pensem que la sessió d'entrenament és un mitjà que permet a l'equip i a les jugadores aconseguir uns objectius.Cada sessió d'entrenament nostra està basada en una sèrie de continguts integrats per obtenir uns objectius concrets, és a dir el que cal millorar, el que cal desenvolupar i el que cal ensenyar.

Els exercicis que desenvolupem i els consells defineixen el missatge que volem o transmetre com a formadors a través de demostracions, explicacions i Correccions, utilitzem el contingut de la sessió per transmetre el nostre missatge tècnic a la jugadora.

Els entrenaments de futbol base es queden curts si no els acompanya un missatge tècnic.