PORTES OBERTES 

🚨Benvolgudes famílies, ens adrecem a vosaltres amb la finalitat d'informar-vos que FC Pirineus organitza per a totes les noies i les seves famílies, les jornades de portes obertes de la temporada 23-24 per als nostres equips (Formatius, Extraescolars i Competitius)🔝

Des del 3 al 19 de Juny.

Les portes obertes tindràn lloc a l'Estadi Municipal Emili Vicente (Cami Ral de Cerdanya, 34 25700 La Seu D'Urgell, la nostra seu, on entrenem i juguem Fc Pirineus.

HORARI:

DILLUNS I DIMECRES de 17:30 a 18:30h.⏰

EDATS:

Podran participar nois i noies dels 5 als   13 anys /masculi/    16 anys /femení/. 👩🏿👩🏻👳🏿‍♀️👩🏼👩🏽

Durant aquest mes, es duran a terme diferents entrenaments on podran gaudir del futbol amb nosaltres, sempre acompanyats/des d'entrenadors/es i monitors/es titulades de FC Pirineus.

Volem agrair la confiança de totes les famílies que confien en el nostre projecte, així com l'Staff que el forma, i donar la benvinguda a tots/es aquells/es nois/es i famílies que vulguin gaudir amb nosaltres, així com formar part del club. ⚽

QUE HE DE PORTAR?🤔

S'ha de portar roba esportiva, preferiblement de color negre i una ampolla d'aigua.

COM PUC APUNTAR-ME?🖊️

Inscriu-te a les nostres portes obertes sense cap compromís. Ompliu el formulari que trobareu a la nostra web www.fcpirineus.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Gràcies i esperem veure-us aviat!

INSCRIUTE! ⬇️